\

Despre noi

La Saveur este o brutărie – patiserie tradițional – artizanală care dezvoltă o larga gama de produse de panificație cu maia, patiserie tradițională și cofetarie. Folosim ingrediente 100% naturale ca pe timpul stramoșilor nostri, rețete tradiționale de sute și mii de ani.

Scurta prezentare a brutariei La Saveur

Cine suntem?

La Saveur a luat nastere ca urmare a dorintei de a readuce in viata romanilor o parte din traditia noastra. Din dorinta de a readuce gustul painii traditionale, din dorinta de a oferi o paine adevarata, o paine simpla si sanatoasa, fara E-uri, coloranti si amelioratori chimici.

Din pasiune si pentru o paine curata, sanatoasa, traditionala, adevarata a luat nastere “La Saveur” care va ofera produse de panificatie si patiserie cu maia, cu proces tehnologic de lunga durata, cuptor pe vatra, ingrediente 100% naturale, produse traditionale, proaspete, savuroase, sanataoase fara E’uri, calitate garantata, care au caracteristicile de gust, consitenta, elasticitate si aroma ale unei paini traditionale adevartare.

In termeni tehnici suntem in perioada de fermentatie pentru ca brutaria a pornit cuptoarele si a deschis usile in luna aprilie 2018. Inca din prima zi am primit incurajari si laude pentru reteta si calitatea produselor noastre de la persoane care au gustat, au cumparat si au devenit clientii nostri fideli.

Pentru a promova traditia romaneasca si pentru a promova o alimentatie sanatoasa va invitam sa fiti alaturi de noi.

 

Nutiritionisti ne averitzeaza

Nutitionisti avertizeaza ca “painea” clasica are si pana la 34 de E’uri (bromat de potasiu – E 327, sulafat de sodiu, – E514, lactat de calciu – E 327, acid fumaric – E 297, acid acetic – E 260, cancerigenul acid citric E 330, etc.) amilaze, adaos de gluten sintetizat, amelioratori pentru tot (pentru volum, prospetime, elasticitate, coaja crocanta, feliere usoara, aspect taranesc, frantuzesc, etc, etc.)!

Este aproape comple tlipsita de substante nutritive care ar trebui sa se regaseasca intr-o paine traditionala adevarata.

Toata painea arata la fel in raft. Amelioratori sunt ascunsi in etichetele scrise marunt. Cum o gasim pe cea facuta numai din faina, apa si sare?

.

 

Sună
Ghid GPS